Workshops

Cupcakes en mooi gedecoreerde taarten zijn enorm populair. Niet alleen omdat ze heerlijk smaken, maar ook omdat iedereen ze kan maken! En het leukste is wel om dat samen met anderen te doen. Daarom organiseer ik diverse workshops voor particulieren en medewerkers van bedrijven. Ontdek ook hoe jij de lekkerste cupcakes en taarten kunt maken en versieren!

De workshops geef ik bij mij thuis (max. 6 personen) of op locatie. Alle workshops zijn inclusief materiaal. Neem voor het bespreken van een datum en tijdstip contact met mij op.

 

Kinderfeestje cupcakes versieren

Leuk voor een kinderfeestje! Kom samen met de jarige en vriendjes en vriendinnetjes cupcakes versieren. De kinderen versieren elk 6 cupcakes met marsepein, met behulp van diverse uitstekers. Tijdens deze workshop staan limonade en wat lekkers op tafel. Na afloop nemen de kinderen de cupcakes in een doosje mee naar huis.

De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Prijs € 15,- p.p.

 

Workshop cupcakes decoreren

Vrijgezellenfeestje, iets leuks doen met vriendinnen of bedrijfsuitje? Aan de workshop ‘Cupcakes decoreren’ kan iedereen meedoen. Je decoreert 6 of 12 cupcakes met marsepein en maakt daarvoor gebruik van verschillende materialen en uitstekers. Tijdens de workshop serveer ik koffie/thee met iets lekkers erbij. De cupcakes gaan in een doos mee naar huis.

De workshop duurt ongeveer 2 uur voor 6 cupcakes en 3 uur voor 12 cupcakes.

Prijs € 17,50 p.p. voor 6 cupcakes

Prijs € 30,- p.p. voor 12 cupcakes

 

Workshop taart decoreren

Gezellig, creatief bezig zijn en met een heerlijke taart naar huis! Dat is in het kort de rode draad van de workshop ‘Taart decoreren’. Je leert de taart vullen, afsmeren en decoreren en maakt daarvoor gebruik van verschillende materialen en uitstekers. Je bent vrij om te bepalen hoe je je taart wil decoreren (zoals kleur en thema). Koffie/thee en wat lekkers staan vanzelfsprekend klaar.

De workshop duurt ongeveer 3 uur.

Prijs € 35,- p.p.